Pınar Altuğ her zaman fit kalmanın formülünü açıkladı

15 yaşında bir kız çocuğu sahibi olan Pınar Altuğ, yıllara rağmen fit fiziğiyle akranlarını kıskandırıyor. Yağmur Atacan ile evli olan Pınar Altuğ, sağlıklı yaşam tarzı, sağlıklı beslenme ve spor sayesinde aslında eşiyle arasındaki yaş farkını tersine çevirdi. Peki Pınar Altuğ'un formda kalmak için kullandığı özel bir şey var mı? Güzel oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ sırrını açıkladı. İşte Detaylar...

Pınar Altuğ her zaman fit kalmanın formülünü açıkladı

Yılılar geçse de fit görünümünü koruyan Pınar Altuğ bu görünümünü borçlu olduğu o sırrını açıkladı. Detaylar haberimizde…

su

YILLARA MEYDAN OKUYAN PINAR ALTUĞ ZAYIFLAMA SIRRINI AÇIKLADI!

Oyuncu Pınar Altuğ, Fişekhane ‘de düzenlenen etkinliğe katıldı. 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen 49 yaşındaki Altuğ, çağa meydan okuyan görünümünden bahsetti. Oyuncu kilo verme sırrını açıkladı.

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle anılan Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor.

FORMDA GÖRÜNTÜSÜNÜN SIRRINI AÇIKLADI

Çocuklar Duyması'nın Meltem'i olarak anılan Pınar Altuğ, hayatına dair fotoğrafları da sosyal ağlarda paylaşıyor.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Pınar Altuğ, 2008 yılında evlendiği Yağmur Atacan ile evlidir.

Yaptığı her paylaşım ve açıklaması dikkat çeken Pınar Altuğ bu kez fit görünümünün sırrını ortaya çıkardı.

Magazin sayfalarında yer alan habere göre Altuğ, şunları söyledi: “Aslında bunu 4 yıldır aralıklı oruç tutmama borçluyum. “Günün 16 saati açım. Tabii spor da var” dedi.