Ali Koç yıldız ismi getirmek için kesenin ağzını açtı!

Ali Koç transfer çalışmalarına devam ederken Fenerbahçe için yıldız ismin sinyalleri verildi. Kış transferleri için yüzyılın transferi yapılırken kanarya, 40 milyon euroyu gözden çıkardı.

Ali Koç yıldız ismi getirmek için kesenin ağzını açtı!

Süper Lig 13. hafta geride kalırken Fenerbahçe Karagümrük karşısında galibiyet aldı. Sarı lacivertli takım transferler için kolları sıvarken bu sezonun çok konuşulacak ismi olacağının sinyalleri verildi. Geçtiğimiz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Fred isimleri kadroya dahil edilirken şimdilerde ise orta saha için 40 milyon euroluk isim açıklandı.

Fenerbahçe, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başlarken İsmail Kartal'ın raporu üzerine tarihi bir ismin listede yer aldığı bildirildi. Bomba transfer için kollar sıvanırken gelen haberler üzerine orta sahada üst düzey bir performans için gözler İtalya'ya çevrildi.

Fenerbahçe kış transferi

Kanarya, İtalyan devi Juventus formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot'u incelemelere aldı. Sarı-lacivertli ekibin Aralık ayında bu transfer için Juventus'un kapısını çalacağı bilgisi verildi.