Beşiktaş, Real Madrid'in eski yıldızını renklerine bağlamaya hazırlanıyor

Beşiktaş'tan taraftarlarını sevindirecek adım! Real Madrid'in eski yıldızı Beşiktaş'a geliyor! Detaylar haberimizde.

Beşiktaş, Real Madrid'in eski yıldızını renklerine bağlamaya hazırlanıyor

Yeni teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile çıktıkları iki maçı da kazanan Beşiktaş yeni bir transfere hazırlanıyor. 36 milyon değerindeki futbolcu için çalışmalara başlanıldı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'TAN YILDIZ OYUNCU TRANSFERİ

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde düşük performans sergileyen Beşiktaş, önce Şenol Güneş ve ardından Burak Yılmaz'la yollarını ayırarak, Rıza Çalımbay ile sahaya çıktı. Siyah-beyazlı takım, tecrübeli teknik direktör yönetiminde çıktığı iki maçta galibiyete imza attı. Fotomaç haberine göre Beşiktaş, İspanyol ekibi Real Betis'te forma giyen tecrübeli futbolcu Isco'yu kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Orta sahada görev alan 31 yaşındaki tecrübe sahibi futbolcu Betis formasıyla on yedi maçta forma giydi. Üç gol ve üç asist yaptı.

Beşiktaş'tan Yıldız Oyuncu Transferi

Rıza Çalımbay'ın Isco'yu kadrosunda görmek istediği söylentiler arasında. Isco, 2013 senesinde 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Malaga'dan Real Madrid'e transfer olmuştu. Bu yıldız futbolcu, Madrid takımındaki performansıyla hatırlandı. Bugüne kadar Isco'ya toplam 36 milyon euro ödeme yapıldı. Futbol yıldızı, futbol kariyeri boyunca 504 maçta forma giydi ve bu maçlarda 77 gol atıp 73 asist yaptı.