Rıza Çalımbay yıldız ismi kara kartal yapmak için kolları sıvadı

Isco'nun ismi, devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ı güçlendirmenin yollarını arayan teknik direktör Rıza çalımbay'ın radarına girdi. Real Betis'te top koşturan Isco'nun, kariyerine başka bir takımda devam etmek istediği ve teknik direktör Çalımbay ile yaptığı görüşmenin ardından Beşiktaş formasını giymek için hazır olduğu belirtildi.

Rıza Çalımbay yıldız ismi kara kartal yapmak için kolları sıvadı

Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne geldiğinden bu yana çıktığı iki maça çıkan ve ikisinde de galibiyet alan Rıza Çalımbay'ın devre arasında takıma güç kazandırmak amacıyla ilk transferini 10 numarayı giydiği bölgeye yapacağı öğrenildi. Takımdaki yaratıcı kalite eksikliğini fark eden tecrübeli hoca, bu sorunu Real Madrid'de dokuz sezon forma giyen Isco ile çözmeyi düşünüyor.

Rıza Çalımbay yıldız ismi kara kartal yapmak için kolları sıvadı

Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde Real Betis'te kariyerine devam ederken yeni sayfa açmaya hazırlandığını öğrendiği Isco ile görüştü ve İspanyol yıldızdan bu görümenin sonunda olumlu yanıtı da aldı. Sezon boyunca Anderson Talisca'nın adı sürekli anılırken Isco'nun Beşiktaş'ta oynamak istediği oyun sistemine uyum sağlaması nedeniyle 31 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımda yer alması konusunda istekli olduğu netleşti.

38 kez İspanya milli formasını da giyen Isco, bu sezonda çıkmış olduğu 18 maçta 3 gol attı, 3 asist yaptı.