Ankara-İstanbul arası yola çıkacaklar dikkat: Saat 22.00'a kadar kapalı olacak

TEM otoyolunun Ankara-İstanbul yönündeki Bolu Dağı geçişi 21 Kasım Salı sabah 08.00'den 22.00'ye kadar trafiğe kapatılacak.

Ankara-İstanbul arası yola çıkacaklar dikkat: Saat 22.00'a kadar kapalı olacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, TEM otoyolunun Ankara-İstanbul yönündeki Bolu Dağı geçişinin 21 Kasım Salı günü sabah 08.00'de trafiğe kapatılacağı ve akşam saat 22.00'ye kadar kapalı kalacağı bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı 21 Kasım Salı günü saat 08.00-22.00 arasında Ankara-İstanbul yönünde kapatılacaktır. Ulaşım Avant Kavşağı ile D- arasındaki Kaynaşlı Kavşağı arasında gerçekleşecektir. İstanbul-Ankara yönündeki otoyol bu süreçte çalışmaya devam edecek. Kamuoyuna duyurulur"

TEM otoyolunun Ankara-İstanbul yönündeki Bolu Dağı geçişi 21 Kasım Salı sabah 08.00'den 22.00'ye kadar trafiğe kapatılacak

Dün gece o yolda kaza olmuştu!

Düzce'de Anadolu Otoyolu'nda hafif ticari aracın kavşakta kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Otoyolun Ankara yönü tarafında seyir halinde olan Y.G.'nin kullandığı 71 AVC 937 plakasına sahip bir hafif ticari araçla aynı yönde seyir halinde olan kamyonla çarpışmıştı.