Özgü Namal'ın yeni dizisinin fragmanı apar topar kaldırıldı: Yapım özür diledi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde olduğu dizinin fragmanı yayınlandı. Fragman tepkilere neden oldu! Detaylar haberimizde.

Özgü Namal'ın yeni dizisinin fragmanı apar topar kaldırıldı: Yapım özür diledi

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanı, "Ahiler mülayim görünüyor ama her şey beklenir.'' sözleriyle yankı buldu. Yapım şirketi eleştirilerin ardından özür diledi ve yeni bir fragman yayınlayarak hatayı düzeltti.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN FRAGMANINA TEPKİ

On yıl aradan sonra setlere dönen Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı "Kızıl Goncalar" dizisinin ilk fragmanı gösterildi. Fragmanda Ahiler ile ilgili diyalog ortalığı karıştırdı ve yapım şirketi fragmanı değiştirerek özür diledi. Fragmanda Özcan Deniz'in hayat verdiği karakter şu ifadeleri kullanıyor: ""Görev yaptığım yerdeki tarikat vardı ya Ahiler... Onlardan biriyle karşılaştım. Bu kişiler senelerce insanların inançlarını kullandılar. Korku salarak ümit dağıtarak" Karşısındaki oyuncu ise "Dikkatli ol, çok mülayim görünürler ama her şey beklenir" ifadeleriyle Kırşehirli vatandaşların tepkisini çekti. 

Kızıl Goncalar Dizisinin Fragmanına Tepki

Gelen tepkilerden sonra açıklama yaparak "FOX'un yeni dizisi Kızıl Goncalar'ın ilk fragmanında "Ahiler" kelimesinin kullanılmasından dolayı kamuoyundan ve Kırşehirli vatandaşlardan özür dileriz." ifadelerini kullandı. Fragmandan 'Ahiler' kelimesi çıkarılarak tekrardan yayınlandı. Kızıl Goncalar oyuncu ekibinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi oyuncular bulunuyor.