Manchester City oyuncuları çileden çıkaran karar! Düdük işi bozdu

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında oynanan Manchester City-Tottenham maçı tam altı gole sahne oldu. Mücadele 3-3'lük beraberlikle sonlanırken maçın son dakikalarında Simon Hooper'ın çaldığı düdük Manchester City oyuncularını çileden çıkardı.

Manchester City oyuncuları çileden çıkaran karar! Düdük işi bozdu

Manchester City ile Tottenham, İngiltere Premier Ligi'nde zirveyi belirlemek için karşı karşıya geldi. Heyecan verici altı gollü maçta her iki takım da sahadan 3-3 berabere ayrılmak zorunda kaldı. Manchester City'nin gollerini Son (KK), Foden ve Grealish attı. Tottenham'ın gollerini Son, Lo Celso ve Kulkevski attı.

Manchester City oyuncuları çileden çıkaran karar

Bu sonuçla Manchester City'nin 30, Tottenham'ın ise 27 puanı bulunuyor.

"Simon Hoopers'ın kararı oyuncuları çileden çıkarttı"

Maçın son anlarında yaşanan durum Manchester City oyuncularını üzdü. Manchester City'nin kontra atağının başında Haaland pozisyonunu korudu ve rakip takımın müdahalesiyle topu yere düşüren Grealish'e pas verdi. Grealish'in kaleciyle karşılaşabileceği bir pozisyonda Simon Hooper, Haaland'a pozisyon dışında yaptığı faul nedeniyle oyunu durdurdu ve atağı kesintiye uğrattı.

Manchester City oyuncuları çileden çıkaran karar

Manchester City oyuncuları, Simon Hooper'ın düdüğünü duyunca öfkelendiler ve Haaland'a sarı kart veren hakemi şiddetle protesto ettiler.