Öğrencileri sevindiren haber: O ilde okullar 2 gün tatil edildi

Fırtına ve şiddetli yağıştan etkilenen Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde okullar 2 gün tatil edildi. Zonguldak Valiliği, bir duyurusunda kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile çalışanlara aynı gün 2 gün idari izin verileceğini bildirdi.

Öğrencileri sevindiren haber: O ilde okullar 2 gün tatil edildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışları nedeniyle okullara 2 gün tatil verildi. Zonguldak Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan duyuruda, “Şiddetli yağış ve fırtınadan olumsuz etkilenen Karadeniz Ereğli ilçesinde 21 Kasım Salı günü ve 22 Kasım Çarşamba günleri olmak üzere tüm örgün ve aynı zamanda yaygın kamu ve özel eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 2 gün süreli ara verildi." denildi.

Basın açıklamasında ayrıca kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personellerinde aynı gün 2 gün idari izin verildiği belirtildi.

Öğrencileri sevindiren haber O ilde okullar 2 gün tatil edildi

FESTİVAL İPTAL EDİLDİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin 25-26 Kasım tarihleri ​​arasında düzenlemeyi planladığı 16. Hamsi Festivali de bölgedeki olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendiği bildirildi. Belediyenin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Ereğli Belediyesi, bu güne dek en büyük doğal afet yaşayan kentte, yaraların sarılması ve felaketin izlerinin silinmesi adına tüm ekiplerini seferber etti. Alınan karara göre, daha önce duyurusu yapılan 16. Ereğli Belediyesi Festivali, 25 ve 26 Kasım'da yapılacak olan kongrelerle birlikte ileri bir tarihe ertelendi. Belediye yönetiminin bu süreçteki önceliği, afetin kente ve kent içindeki tüm birimlere verdiği zararların onarılması olacaktır."