Müge Anlı'da işlenen Büyükşen cinayeti ne oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayetler çözülmeye devam ediyor. 3 yıl önce yine programda işlenen konulardan olan Necla-Metin Büyükşen cinayetinde sırlar çözülemedi. Tekrar konuyu ele alan Müge Anlı ipuçlarını birleştirmeye başladı. Katilin bulunması için tekrar programa katılan Osman Büyükşen katillerin bulunması için uğraşmaya devam etmektedir. Cinayet çözüldü mü? Konu hakkında detaylar haberimizde

Müge Anlı'da işlenen Büyükşen cinayeti ne oldu?

Merak edilen cinayetin kimin işlediği hala bilinmiyor. Oğulları olan Osman Büyükşen programa tekrardan katılarak gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için uğraşıyor. Sır perdesi olan cinayette özel ekip kurulmasıyla çalışmalar başlatıldı.

Necla – Metin Büyükşen olayının geçmişi

3 Eylül 2018 tarihinde kar maskeli kişi kapının açık olmasıyla ailenin evine giriş yaptı. Kim olduğu henüz belirlenemeyen katil, Metin Büyükşen’e pompalı tüfek ile ateş etti. Necla Büyükşen’e de aynı anda ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı yaraladı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen olay sonrası etraftaki kişilerden yardım istedi. Komşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek gerekli ifadeyi verdi. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Katilin ev girmesiyle yaralanan Büşra Büyükşen de sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirlerek Konya Numune Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı.

cinayet

Büşra, Uğur ve Betül’den çelişkili ifadeler

Yaşanan olaylara tek şahit olan Büşra Büyükşen yayın esnasında verdiği çelişkili ifadelerle kafaları karıştırdı. Eksik ve yalan anlatımları bulunan Büşra eleştirelere karşı hırçın tavır sergiledi.  Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili söylenenler her defasında oğlu ve gelini ile yaşadığı mehir tartışmasını ortaya çıkarıyor. Yapılan araştırmaların ardından Betül Büyükşen ile Metin Büyükşen'in yaptığı telefon konuşmasından ses kayıtları Müge Anlı'nın programında dinletildi. Konuşmada, mehir tartışmalarını sonuca kavuşturmak için uğraşan anne babanın dediklerini önemsemeyen gelin mehir yerine bir araba, 25 bin TL para istenmektedir. Ancak Betül mehirin hepsini istiyor ve anlaşamıyor.