Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show bekleyenlere ters köşe

Beyaz Show geri dönecek mi? Acun ve Beyazıt'ın arası mı bozuldu? Detaylar haberimizde...

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show bekleyenlere ters köşe

Son dönemde O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda yer alan Beyazıt Öztürk, televizyon dünyasının merakla beklediği Beyaz Show'un geri dönüşü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiği Beyaz Show'un start alacağı haberleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Beyazıt Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi" ifadelerini kullandı. Ancak sürprizler bununla sınırlı kalmadı.

Sevgililer Günü'nde yaptığı esprili yorumlarla gündeme gelen Öztürk, yeni projelerini de duyurdu. Ünlü televizyoncu, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde yardım amaçlı gösterilere çıkacağını ve özellikle deprem bölgesindeki çocuklar için etkinlikler düzenleyeceğini açıkladı. "Onlara hazırlanıyorum şimdi" diyerek duyarlılık çağrısı yaptı.

beyazıt acun tartışması

Ancak en dikkat çeken açıklama, Beyaz Show'un yapımcısı Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi hakkındaydı. Öztürk'e Acun Ilıcalı'nın Survivor programındaki sinirli anlarını sorması üzerine, Öztürk sert bir yanıt verdi. "Gerçekten kızdırdılar. Artık yaşlar geçiyor. Acun o sinirini yense beni de arayacak ama şu anlık o sinirle beni aramasın" diyerek Ilıcalı'ya yönelik çarpıcı bir ifade kullandı.

Beyaz Show'un geri dönüşü ve Beyazıt Öztürk'ün Acun Ilıcalı'ya dair sert sözleri, televizyon dünyasında heyecan yaratırken, programın ne zaman başlayacağı ve içeriğiyle ilgili merak da bir kat daha arttı.