Herkesi güldüren 'Tablet Reis'in' yürek yakan hayat hikayesi

İnternetin efsane fenomenlerinden biri olarak tanınan Onurcan, tam 8 yıl önce yayınladığı bir tablet açılım videosuyla adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Herkesi güldüren 'Tablet Reis'in' yürek yakan hayat hikayesi

Onurcan Güzel'den Yürek Sızlatan İtiraf: Tablet Reis'in Ardındaki Acı Hikaye ve Çağrı

Onurcan Güzel, yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla internetin unutulmaz fenomenlerinden biri haline gelmişti. Ancak son zamanlarda tarzını yenileyen fenomen, Tablet Reis adıyla bilinen Testo Taylan'ın YouTube kanalında hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzel, daha önce intihara kalkıştığını ve bu süreçte yoğun bakıma alındığını itiraf etti.

Ünlü fenomen, 2013 yılında çektiği tablet açılım videosunun tamamen kurgu olduğunu ve o dönemde internetten alışverişin popüler olmadığını, yapılan alışverişlerde domates, salatalık gibi ürünlerin çıkmasının yaygın olduğunu belirtti. Güzel, babasını 2020 yılında kaybettikten sonra YouTube'a video atmadığını açıkladı ve annesinin bir zenginle gittiğini söyledi.svfew

Halasının emekli maaşı ve TikTok'ta canlı yayın açarak geçindiklerini ifade eden Tablet Reis, genetik rahatsızlığı nedeniyle çalışamadığını ve şu anda 35 kilo olduğunu paylaştı. Zayıflığı nedeniyle vücudunu sevmediğini belirten fenomen, daha önce obez olmak istediği için ağladığını itiraf etti. Ayrıca Onurcan, yaşadığı zorluklar ve psikolojik sıkıntılar nedeniyle intihara kalkıştığını ve bu durumunun yoğun bakıma alınmasıyla sonuçlandığını açıkladı.

Halasının Testo Taylan aracılığıyla yaptığı çağrıda ise, Onurcan için bir iş bulunmasını istedi. Testo Taylan'ın YouTube videosu sayesinde Onurcan için bağış toplandı ve bu kampanya devam ediyor.

Çok Okunanlar