Müge Anlı'daki kurye-baldız cinayetinde kan donduran detaylar!

İzlenme rekorları kıran Müge Anlı programında bir cinayet daha açığa çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

Müge Anlı'daki kurye-baldız cinayetinde kan donduran detaylar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kurye baldız cinayeti duyanları şoke etti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KURYE BALDIZ CİNAYETİNDE KAN DONDURAN GELİŞMELER

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 20 Ocak tarihinden itibaren haber alınamayan Ali Diken'in ailesi önce polise, sonra programa başvurdu. Programa katılan garson Zeynel Boyacı kuryelik yapan Ali Diken'i öldürdüğünü itiraf etti. Boyacı, kendisine ağır hakaret ve küfür ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü söyledi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Boyacı'yı Antalya'ya götürdü ve cenazenin saklandığı yeri tespit etmek için Boyacı'yı bölgeye götürdü. Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'nde boş arazide kadavra arama köpekleri arama yaptı ve Ali Diken'in cansız bedeni bulundu. Boyacı bir kişinin daha cesedi olduğunu söyledi ve toprak altına gömülü bir ceset daha bulundu. Battaniyeye sarılı çıkarılan cesedin Zeynep Ece Aksay'a ait olduğu belirlendi. Cesetler Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Şüpheli ifade işlemleri sırasında kendisine ve eşine karşı ağır sözlerde bulunduğu ve hakaret ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf etti. Ali Diken ile buluştuktan sonra kız arkadaşlarla buluşacağız dediğini söyleyen Zeynel Boyacı konu ile ilgili şu ifadeyi verdi; 'Diken'i önce burada darp ettim, sonra iple boğup öldürdüm. Daha sonra araziye gömdüm. Daha önce baldızımı da darp edip evde öldürüp aynı yere gömmüştüm. Baldızımı kıskandığım için öldürdüm. Onu öldürdüğüm için pişmanım. Baldızımı da arabayla araziye getirmiştim. Gömme işlemlerini tek başıma gerçekleştirdim. Çocukluk arkadaşım M.Ç ile baldızımın ilişkisi olduğunu düşündüğüm için öldürmek istedim. Onu da kayınpederimin arazisini iple ölçmeye gideceğiz diye araziye getirdim ama öldürmekten vazgeçtim.' Şüpheli Ali Diken'i öldürdükten sonraki gün telefonlarını satıp maaşını bankamatikten çekti. Poliste 16 suç kaydı olduğu öğrenilen şüphelinin Gürcistan veya Suriye'ye kaçmaya çalıştığı da tespit edildi. Diğer yandan şüphelinin evde darp edip öldürdüğü baldızı kiralık araçla araziye götürdüğü de tespit edildi. Şüpheli eşinin battaniyenin nereye gittiği sorusuna kirlendiği için çöpe attım cevabı verdiği öğrenildi. Zeynep Ece Aksay kaybolduktan sonra doktor randevularına gitmemesi de polisin dikkatini çekti. İfade işlemleri ve sağlık kontrolleri sonrasında Zeynel Boyacı, eşi İ.B ve diğer şüpheli M.Ç. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. 

kan donduran cinayet itirafı

Zeynel Boyacı kasten adam öldürme suçundan tutuklandı, eş İ.B. konut alanını ihlal etmemek şartıyla serbest, M.Ç. de her gün imza atması şartıyla serbest bırakıldı. Battaniyeye sarılı olarak bulunan Aksay'ın tespiti için aile bireylerinden DNA örneği alındı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan test olumlu sonuçlandı ve cesedin genç kıza ait olduğu kesinleşti. Otopsi işlemleri sonrasında baba Mustafa ve anne Fatma Aksay kızlarını teslim aldı. Ayakta durmakta güçlük çektiği görünen aile yakınları cenazeyi Aksu ilçesi Karaöz Mahallesi'nde defnedecek. Baba Mustafa Aksay konu ile ilgili şu sözleri söyledi; 'Olay günü ablası da orada mıydı? Yanındaysa neden kardeşini korumadı? Cinayet sonrasında Zeynep'in araziye taşındığı battaniye yokmuş, Zeynel Boyacı battaniyeyi çöpe attığını söylemiş. Neden kardeşine sahip çıkmadı? Kızıma verilen ev hapsini kabul etmiyorum. Daha çok ceza almasını istiyorum. Biz olayı duyduğumuzda yaşananlara inanamadık. Kızım Ece kaybolduktan sonra ablası bizi yanlış yönlendirdi, işten gelmedi dedi. Biz kayıp başvurusu yapmadan yaşandı bunlar. İş yeri telefonunu istedim, bilmiyorum dedi. Biz kayıp başvurusu yaptık. Kızımın otobüse bindiği görülüyor ama nereye gittiği belli değil. Olayda hem kızımdan hem damadımdan açık olmayan taraflar var, hepsi araştırılsın. Ben kızıma kardeşini sorduğum zaman bana kardeşinin iyi olduğunu, kendisini gizli numaradan aradığını söyledi. Kızım beni yanlış yönlendirdiği için olaylar çok gecikti. Biz Müge Anlı'ya daha önce gelecektik. Katil zanlısı damatla sık sık görüşüyorduk, bize geliyordu. Kızımı öldürdükten sonra bizimle oturdu, ekmeğimizi yedi, bize yardım etti. Biz şüphelenmedik, kızım bizi yanlış yönlendirmese Ali Diken de hayatta olabilirdi.' Anne Fatma Aksay da şunları söyledi; 'Olayın aydınlatılmasını istiyorum, yüreğim yanıyor. Ömür boyu içeride kalsın. Kızım da yargılansın, bizi o oyaladı. Kardeşinin geleceğini ve aradığını söyledi. Vicdanen evlatlıktan reddediyoruz. Bir anne babaya bu yapılır mı? En ağır cezayı alsınlar.' 

Çok Okunanlar