Ece Erken aldığı tehdit mesajlarını paylaşarak isyan etti

Ece Erken'in başı saplantılı hayranıyla büyük dertte. Daha önce de aynı kişi tarafından tehdit edilmişti ve tehdit eden kişi akıl hastanesine kaldırılmıştı. Serbest kalan sapık tacizlerine devam ediyor. Ece Erken'in isyanı ve detayları haberimizde.

Ece Erken aldığı tehdit mesajlarını paylaşarak isyan etti

Ece Erken, daha önce kendisini tehdit ettiği için akıl hastanesine yatırılan Erdal Çınar'ın yeniden ortaya çıktığını açıkladı.

"Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor"

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sıklıkla konuşulan  Ece Erken bu kez başka bir konuyu gündeme getirdi. 

Erken'in başı takıntılı bir hayranıyla dertte...

ece erken

 

Erken, daha önce de saplantılı hayranı Erdal Tunar hakkında, cep telefonundan mesaj göndererek kendisini ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

ece erken

Üç yıl önceki duruşmaya müşteki Ece Erken ve tutuksuz sanık katılmış ve Çınar hakkında iddianame düzenlenmişti.

ece erken

Mahkemenin kararını açıklayan Erken şunları söyledi: 'Yıllardır peşimde olan sapık Erdal Çınar' a karşı Şafak'ın açtığı ve saygıdeğer avukatım Helin Ballıkaya'nın da müdahil olduğu mahkeme bugün sonuçlandı ve mahkeme Erdal'ın akıl hastanesine yatırılmasına karar verdi. Allah ondan razı olsun. Şafak'ın en çok istediği şey de buydu" dedi.

ece erken

Ece Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda duruma dikkat çekti. Erken, Erdal Çınar'ın kapısının önünde durduğunu söyledi.

Erken şunları yazdı: 'Bu adam benim kapıma nasıl gelebilir? Neden hala dışarıda, neden şizofreni teşhisi kondu ve neden tedavi edilmedi?" diye sitem etti.

ece erken

Erdal Çınar'ın polisi etiketleyerek annesine gönderdiği notu paylaşan Ece Erken, 'Erdal Çınar beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor. Biz de suç duyurusunda bulunduk. Akıl hastanesinden çıktıktan sonra ondan ne bekliyorsunuz?"

ece erken

Erken bir sonraki paylaşımında ise "Erdal Çınar isimli bu varlığı görürseniz lütfen polise ihbar edin" dedi.