Ünlü oyuncu Yasemin Baştan önce kocasından sonra da fazla kilolarından kurtuldu

O oyuncuyu görenler şaşırdı. Boşanmak adeta yaradı denildi. Hangi oyuncunun son hali şaşırttı? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Ünlü oyuncu Yasemin Baştan önce kocasından sonra da fazla kilolarından kurtuldu

Seksenler dizisinde bir dönem rol alan ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda boşanma kararı ile gündeme gelmişti. Boşanmasının ardından verdiği kilolar şaşırttı. Hangi ünlü oyuncu verdiği kilolarla şaşırttı? Tüm detaylar haberimizde.

O OYUNCUYA BOŞANMAK YARADI!

Seksenler dizisinde bir dönem Nazlı karakterini canlandıran Yasemin Çonka'nın büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

Yasemin Çonka geçtiğimiz aylarda bir programda boşanma itirafında bulunmuştu. Soyadını ise Baştan olarak geri aldı. Yasemin Baştan'ın verdiği kilolar dikkat çekti. Görenler 'Boşanmak yaradı' yorumunda bulundular.yasemin çonka

Seksenler dizisinde Nazlı rolüne hayat vermişti. 'Yeditepe İstanbul', 'Bir İstanbul Masalı', 'İkinci Bahar', 'Gönülçelen' gibi bir çok projede yerini almıştır. Beyazperde de ise 'Son Akşam Yemeği' filminde yerini almıştır. NTV ekranlarında 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olarak sessiz sedasız boşandığını dile getirmişti.

Son paylaştığı fotoğraflarında pozlarıyla gündemde yerini alan oyuncu, beğeni, yorum yağmuruna tutuldu. Fotoğrafının altına 'Yeni bir yolculuk, yeni bir heyecan daha' notunu düştü. Sevenleri tarafından 'Boşanmak yaradı' yorumları yağdı.