Acun Ilıcalı yıldız oyuncusunu Türkiye'ye gönderdi

Hatayspor'un Hull City’de forma giyen Doğukan Sinik ile anlaştığı ve oyuncuyu 30 Haziran 2024 tarihine kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı öğrenildi. Hatayspor yönetimi, 25 yaşındaki Doğukan Sinik'i kadrosuna kattığını TFF'ye bildirirken Ligde kalma çabasını sürdüren Hatayspor'un bu hamlesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Acun Ilıcalı yıldız oyuncusunu Türkiye'ye gönderdi

Hatayspor, Hull City'de top koşturan 25 yaşındaki Doğukan Sinik'i sezon bitimine kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını TFF'ye bildirdi. Her zaman Türkiye'den transfer yapan Hull City'nin bu ke kendi kadrosundan Türkiye'ye oyuncu göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

Hatayspor, TFF'ye 25 yaşındaki futbolcunun sezonun bitimine kadar kiralık olarak Hatayspor kadrosunda yer alacağını kamuoyuna duyurdu. Doğukan Sinik, bu sezon boyunca Hull City' sormasını yalnızca 1 maç giyebilmişti.

Acun Ilıcalı yıldız oyuncusunu Türkiye'ye gönderdi

SEZON BİTİMİ BONSERVİSİ İLE ANILABİLİR

Hatay'daki performansına göre değerlendirmeye alınacak olan Doğukan Sinik'in sezon sonunda bonservis bedeli karşılığında alınabileceği söyleniyor. 25 yaşındaki genç futbolcunun Hull City ile olan sözleşmesi 2025'te sona eriyor.