Ekonomistler değil, Kobra Murat yatırım tavsiyesi verdi!

Kobra Murat, 18 kilo altına sahip olduğunu açıklamasıyla gündemi sallamıştı. Şimdi ise Kobra Murat lakaplı fenomen, altın kaplamalı evinin kapısını TV8 ekranlarına araladı. Altınlarını nasıl yaptırdığını merak edenler için Kobra Murat, evindeki altın detaylarını titizlikle anlattı.

Ekonomistler değil, Kobra Murat yatırım tavsiyesi verdi!

Altınların Efendisi Kobra Murat, Lüks Evini Altın Kaplama ile Süslüyor: Gel Konuşalım'a Kapıları Açtı

Altın dünyasının renkli simalarından biri olan Kobra Murat, büyük bir sır perdesini aralayarak altın yatırımının inceliklerini detaylarıyla anlattı. "Eurolarla dolarla..." diyerek başlayan açıklamaları, altın kaplamalı evinin kapılarını TV8 ekranlarına açmasıyla zirve yaptı.

18 kilo altına sahip olduğunu iddia eden ve çocuklarına ev ve araba alarak dikkatleri üzerine çeken Kobra Murat, altın dünyasına dair çarpıcı itiraflarda bulundu. "Hayatta altın bozdurmayız. Sıkışırsak belki ama... Bize küflü altınlı derler..." şeklindeki ifadeleriyle dikkat çeken fenomen, altın tutkusuyla bilinen hayatının iç yüzünü anlattı.

Altın kaplamalı evinin detaylarını gösteren Kobra Murat, altın yatırımını nasıl gerçekleştirdiğini izleyicilerle paylaştı. Görkemli evinin kapısını TV8 kameralarına ilk kez açan Kobra Murat, altının çekiciliğini evine taşımanın sırlarını merak edenleri ekran başına kilitleyecek.

ewSosyal medyanın renkli isimlerinden biri olan Kobra Murat, altınları ve mali birikimleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Bu sefer ünlü fenomen, her köşesinde altın parıltısı barındıran lüks evini, Gel Konuşalım programına özel olarak açtı. Altına yaptığı yatırımın sırlarını paylaşan Kobra Murat, maddi birikim ve altın dünyasına dair ilginç detaylarını izleyicilerle buluşturdu.

Kobra Murat'ın annesinin parayı biriktirmeye dair öğüdünü hatırlatarak, "Annem parayı bulduğu zaman kuyumcuya giderdi, siz de öyle yapın derdi. Parayı biriktirmeyi öyle öğrenirsiniz, derdi" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı, yurt dışından getirdiği gelirleri eurolarla, dolarlarla değerlendirerek karısına bilezik yaptırdığını ve birikimlerini çocuklarına ev almak için kullanmayı planladığını belirtti.

Farklı tarzı ve eğlenceli kişiliğiyle bilinen 'Kobra Murat', serveti hakkında yaptığı açıklamalarla adeta bir servet gurusuna dönüşmüş durumda. "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor'" ifadeleriyle dikkat çeken Kobra Murat, altınla süslediği yaşam tarzını Gel Konuşalım programında detaylarıyla paylaşarak izleyicileri büyüledi. Altın kaplamalı eviyle dikkat çeken ünlü fenomen, servetinin sırlarını ve altın yatırımlarını merak edenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.