Kurtlar Vadisi'nin çocuk oyuncusuydu: Son halini görenler gözlerine inanamıyor

2003 yılında ilk kez televizyon ekranlarına gelen ve o tarihten itibaren Türk dizi tarihine damgasını vuran Kurtlar Vadisi, izleyicileriyle buluştuğu dönemden günümüze kadar adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Türk televizyon dizileri arasında unutulmaz yapımlar arasında yerini alan Kurtlar Vadisi'nin, Çakır'ın kızı Selvi karakterini canlandıran Fatma Büşra Ayaydın, zaman içinde büyüdü ve hayatında yeni bir yola adım attı. Detaylar haberimizde...

Kurtlar Vadisi'nin çocuk oyuncusuydu: Son halini görenler gözlerine inanamıyor

Türk televizyon tarihinde iz bırakan Kurtlar Vadisi dizisinde, Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem gibi deneyimli oyuncularla birlikte rol alan Fatma Büşra Ayaydın, Çakır'ın kızı Selvi karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, genç oyuncu daha sonra oyunculuğa veda ederek tesettüre girmiş ve kameralardan uzak bir hayatı tercih etmişti.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle son kez ekranlara gelen Ayaydın, tesettüre geçiş sürecini ve bu kararını şu sözlerle açıklamıştı: "Tesettüre geçmeden önce 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk dönemimde de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular, 'Oyunculuk yapıyorsun, namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun?' şeklinde tepki göstermişti."

Gözlerden uzak bir hayat süren ünlü isim, şu günlerde kendi kurduğu tesettür giyim markasıyla ilgilenerek yeni bir kariyer yolculuğuna adım atmış durumda. Oyunculuğa veda edip giriştiği bu yeni projede Ayaydın, tesettür giyim sektöründeki başarısını adım adım ilerleterek sürdürüyor.