Emre Belözoğlu taraftarlara böyle yanıt verdi

Emre Belözoğlu'na tepki yağdı! Sosyal medyada ünlü futbolcu yerin dibine sokuldu. İşte yaşananlar...

Emre Belözoğlu taraftarlara böyle yanıt verdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Ancak maçın son anlarında dikkat çeken bir olay yaşandı. Fenerbahçe tribünleri, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu'nun daha önce Galatasaray'ı öven açıklamalarının ardından Fenerbahçe taraftarının tepkisiyle karşılaşması, maçın son anlarında kendisine yönelik küfürlü tezahüratlara neden oldu. Tribünlerden yükselen tepkilere karşı ilginç bir cevap veren Belözoğlu, Fenerbahçe tribününe dönerek kafa salladı.

emre belözoğluna tepki yağdı

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Belözoğlu, "Ben Fenerbahçeli Emre'yim. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Fenerbahçe'yi tercih ettim ve bundan dolayı pişman değilim. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

emre belözoğluna tepki yağdı

Bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve futbol camiasında konuşulan başlıklardan biri haline geldi. Belözoğlu'nun duygusal ve içten cevabı, taraftarlar arasında farklı yorumlara neden oldu. Maç sonrasında gelen bu tepki, Türk futbolunda sıkça tartışılan futbolcuların taraftarlarıyla ilişkisini bir kez daha gündeme getirdi.