Fenerbahçe sezona damga vurdu: Tüm rakiplerini geride bıraktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son 16 tur karşılaşmalarının ilk maçı tamamlanırken Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint Giroise takımını deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bu sezonda Avrupa kupalarında çıktığı 13 maçın 11'ini kazanan Fenerbahce, bu müsabakalarda tek sezonda en yüksek galibiyet yüzdesine sahip Türk takımı olmuş oldu.

Fenerbahçe sezona damga vurdu: Tüm rakiplerini geride bıraktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son 16 tur ilk maçı için Fenerbahçe ile Belçika temsilcisi Union Saint Giroise karşı karşıya geldi. Constant Vanden Stock Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı sarı lacivertliler 3-0 kazandı.

"Fenerbahçe zirveye ulaştı"

Fenerbahçe sezona damga vurdu

Bu sezonda Avrupa kupalarında 13 maça çıkan Fenerbahçe bu maçların 11'ini kazanırken bu müsabakalarda tek sezonda en yüksek galibiyet yüzdesine sahip oldu.

Bu zafer Belçika'nın önümüzdeki yıllarda arayı kapatması açısından çok önemliydi. Gelecek yılın Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki sıralama limitinin 33 ila 35 puan arasında olması bekleniyor. Bugünkü galibiyetle Fenerbahce bu noktaya geldi. Aynı zamanda potansiyel rakipleri M. Tel Aviv, Ferencvaros, Young Boys ve PAOK'u neredeyse geçme şansına sahipti.