Sacha Boey'li Bayern Münih'ten kötü haber geldi

Thomas Tuchel için hemen kovun dediler! İşte şok gelişmelere ilişkin detaylar...

Sacha Boey'li Bayern Münih'ten kötü haber geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih, kötü gidişatının ardından teknik direktörleri Thomas Tuchel için sıkıntılı bir sürece girdi. Aynı zamanda Almanya Ligi'nde liderlik koltuğunu Bayer Leverkusen'e kaptıran Alman devi, taraftarlarının büyük tepkisiyle karşı karşıya.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda alınan mağlubiyetin ardından sosyal medyada Bayern Münih taraftarları, Tuchel'in görevine son verilmesi çağrısında bulunarak, "hemen kovun" şeklinde paylaşımlar yapmaya başladı. Alman devinin kötü bir sezon geçirmesiyle birlikte taraftarların sabrı taşmış durumda.

bayern münih

Almanya Ligi'nde liderlik mücadelesinde zor anlar yaşayan Bayern Münih'te, yönetimin sezon sonunu beklemeden Thomas Tuchel'in görevine son vermesi bekleniyor. Teknik direktörlük koltuğu için Jose Mourinho'nun ismi gündemde dolaşıyor. Mourinho'nun Bayern Münih'in kaptanlık direncini ve başarı geçmişini gözeterek takımı toparlayabileceği belirtiliyor.

Taraftarların Tuchel'e duyduğu güvensizlik ve isteği, yönetimin nasıl bir karar vereceğini belirsiz kılıyor. Bayern Münih, bu sıkıntılı dönemi atlatmak ve eski başarı grafiğine geri dönmek adına önemli bir kararın eşiğinde bulunuyor.