Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı

Galatasaray'dan yeni transferler! Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius ve Fildişili sağ bek Serge Aurier'i renklerine bağladı! Sözleşmedeki ayrıntı tartışmalara neden oldu. Detaylar haberimizde.

Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı

Galatasaray'da golcü transferi gerçekleşti! Sarı-Kırmızılı ekip, Cedric Bakambu'yu Real Betis'e göndererek boşluğu çok kısa sürede doldurdu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY'DAN YENİ TRANSFER

Galatasaray yönetimi, Fulhamlı futbolcu Carlos Vinicius ile anlaşmaya vararak tecrübeli futbolcu kiralık kadrosunda yer verdi. Bu transferin hemen ardından Serge Aurier'in transferi de taraftarlara duyurdu. Taraftarlar Carlos Vinicius'un satın alma seçeneğinin olmamasına şaşırdılar. Mauro Icardi'nin yanı sıra bir forvet daha almayı ümit eden Galatasaray, Cedric Bakambu'nun gidişinden kısa bir süre sonra yüzlerigüldürdü. Sarı Kırmızılılar, Fulham'ın Brezilyalı oyuncusu Carlos Vinicius'u kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Bu transferin ardından dakikalar sonra Serge Aurier'in transferi de duyuruldu. Galatasaray'ın açıklaması ise şu şekilde: "Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ile kulübü Fulham Football Club Limited arasında, oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldı. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600 bin euro tutarında geçici transfer ücreti ödemesi yapılacaktır. Futbolcuyaysa 2023-2024 sezonu için net 600 bin euro sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır."

Galatasaray'dan Yeni Transfer

Galatasaray, Carlos Vinicius'u sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Sezon sonuna değin kiralık oyuncu

Kiralama ücreti: 600.000 euro

Maaşı: 600.000 euro

Galatasaray, Serge Aurier'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını duyurdu.

Transfer ücreti 100.000 Euro

Maaş 600.000 Euro

Sözleşme ücreti 150.000 Euro

Galatasaray taraftarları Carlos Vinicius'un satın alma opsiyonunun bulunmamasına tepki gösterdi. 28 yaşında olan Brezilyalı golcü, Fulham formasıyla 48 maçta forma giydi, 8 gol attı ve 3 asist yaptı.