Görenleri dehşete düşüren görüntü: Beyni 3 yılda bu hale geldi

Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüler karşısında görenler küçük dilini yuttu. 27 yaşındaki hastanın beyni şok etti. Üç yılda bu hale gelinmesinin nedeni açıklandı.

Görenleri dehşete düşüren görüntü: Beyni 3 yılda bu hale geldi

Yurt dışında yaşayan Mehmet Emin Adin, sosyal medya üzerinden bilgiler paylaşmaya devam ederken vatandaşlara ise uyarılarda bulundu. Son paylaşımında ise takipçilerini şaşırtırken yüzlerce yum peş peşe geldi.

Doktor Adin, 27 yaşındaki bir hastanın 3 yıl süreyle bakılan beyin tomografilerine yayınlarken hastanın esrar, alkol ve sigara kullandığının altını çizerek sonuçlar ise akıl almaz hale geldi. Hastanın 3 yıl sonra bakılan sonuçlarına beynin erdiğini ve 70 yaşındaki bir hastanın beyniyle aynı olduğunu açıkladı.

beyin tomografisi

Verilen görüntüler aynı kişiye ait olmadığı iddiaları ortalığı karıştırırken beyin BT bildiğini zanneden bir hekim, o görüntülerde yer alan farka kesit açısı olarak fronta dural kalsifikasyona bakılarak anlaşıldı.

Beyin erimesi

Profesör Güner, tweetin altına ise esrar kullanımına bağlı olarak beyindeki küçülme ve zararlara bakılarak uyuşturucunun felaket olduğunun altını çizdi.